Mια δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για τα «καταστροφικά μνημόνια», προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο [βίντεο] - iefimerida.gr

Mια δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για τα «καταστροφικά μνημόνια», προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δήλωσε ότι έλεγε ψέματα όταν, τις πρώτες μέρες του Μνημονίου, εμφανιζόταν πολύ αισιόδοξος, ενώ γνώριζε ότι τα μνημόνια ήταν η καταστροφή για την Ελλάδα. Οπως αναμενόταν, η αμφιλεγόμενη δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια.


Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, ερωτώμενος σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, όπου ήταν καλεσμένος, ποιο είναι το ψέμα που αναγκάστηκε να πει στην πολιτική, απάντησε:

«Τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος από ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου. Δηλαδή έλεγα, θα τα καταφέρουμε, μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν η καταστροφή».
Αυτή η παραδοχή του υπουργού προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο twitter κατακλύστηκε από αρνητικά μηνύματα πολιτών και ο ίδιος επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη δήλωση που έκανε, έγραψε στο twitter:
«Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ