Ανοιξε η γη κάτω από τα πόδια τους στη Μεσσηνία -Ζημιές σε δρόμους από τη βροχή - iefimerida.gr

Ανοιξε η γη κάτω από τα πόδια τους στη Μεσσηνία -Ζημιές σε δρόμους από τη βροχή

Ανοιξε η γη κάτω από τα πόδια τους στη Μεσσηνία -Ζημιές σε δρόμους από τη βροχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, όπου οι κάτοικοι είδαν να... ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια τους.

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο Αριστομένη- Μηλιώτη, όπου υπάρχει καθίζηση οδοστρώματος και η αυτοψία των μηχανικών οδήγησε στο συμπέρασμα πως αυτό οφείλεται στις βροχές, αν και πρόβλημα για προβληματικό σημείο, καθώς το φαινόμενο έχει επαναληφθεί στο παρελθόν.

Επιπλέον, στον επαρχιακό δρόμο Μεσσήνη - Στρέφι έχει υποστεί ζημιά η γέφυρα κι έχει εγκατασταθεί εργολαβία από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία προκειμένου να σταθεροποιηθεί πλήρως το οδόστρωμα. Επίσης, έχουν διαπιστωθεί ζημιές στον δρόμο Ριζόμυλος - Πύλος λίγο πριν την είσοδο της Πύλου και στο δρόμο Αμπελόφυτο - Χώρα, λίγο πριν την είσοδο της Χώρας, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Εξαιτίας όλων αυτών ξεκίνησε αυτοψία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση του οδοστρώματος.

Φωτογραφία: eleftheriaonline.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ