Συνάντηση Ανδρέα Λοβέρδου και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ με ατζέντα την «Ελιά» της κεντροαριστεράς - iefimerida.gr

Συνάντηση Ανδρέα Λοβέρδου και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ με ατζέντα την «Ελιά» της κεντροαριστεράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναντήθηκαν σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με τον Ανδρέα Λοβέρδο, με πρωτοβουλία του πρώτου, για να συζητήσουν την προοπτική σύγκλισης των κομμάτων της αριστεράς στις ευρωεκλογές. Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε το σχέδιο δημιουργίας της «Ελληνικής Ελιάς», ενώ ο Λοβέρδος επιφυλάχτηκε να απαντήσει προκειμένου να ενημερώσει πρώτα το κόμμα του. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε προ διημέρου με τον Φώτη Κουβέλη και συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και οι δύο άνδρες δεσμεύτηκαν να πουν άμεσα ένα «ναι» ή ένα «όχι» για τον μεταξύ τους «γάμο».

Οι γνωρίζοντες λένε ότι «αγκάθι» στην συμφωνία τους είναι ότι ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ αφήνει ανοιχτό παράθυρο μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Λοβέρδος υποδέχτηκε θετικά την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή του κόμματός του στη μεγάλη Συνδιάσκεψη της Κεντροαριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ