Το Αρωμα του κακού: Ιάπωνας σχεδιαστής παρουσιάζει κολόνιες εμπνευσμένες από τη Disney [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Αρωμα του κακού: Ιάπωνας σχεδιαστής παρουσιάζει κολόνιες εμπνευσμένες από τη Disney [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ οι πριγκίπισσες της Disney είναι σταθερά πρώτες στις προτιμήσεις των κοριτσιών τα τελευταία χρόνια, τώρα και οι κακοί έχουν την τιμητική τους με την πρωτοποριακή σειρά αρωμάτων που παρουσίασε Ιάπωνας σχεδιαστής.

Για τη γυναίκα που είναι αρκετά ώριμη για να εκτιμήσει τη σκοτεινή πολυπλοκότητα των χαρακτήρων αυτών, ο Ιάπωνας σχεδιαστής Ruby Spark δημιούργησε μία νέα σειρά αρωμάτων αφιερωμένη στους κακούς της Disney.

Οπως δηλώνει ο ίδιος «υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο για κάθε κακοποιό της Disney. Οταν κοιτάζω αυτά τα μπουκάλια, βλέπω μία μυστηριώδη σεξουαλικότητα που ποτέ δεν θα δείτε στις πριγκίπισσες.»

Ο Ruby εξηγεί την έμπνευση της ιδέας του: «Τα αρώματα δεν είναι πάντα απαλά και λουλουδένια. Μερικά από αυτά έχουν ένα δελεαστικό χαρακτήρα , κάτι που φαίνεται σχεδόν επικίνδυνο. Σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να συνδυάσω τέτοια αρώματα με τους κακούς της Disney»

Ο Ruby έχει δημιουργήσει αρώματα για κακοποιούς από 19 ταινίες της Disney που εκτείνονται σε περίπου 80 χρόνια.

Από τον μοχθηρό μάγο Τζαφάρ του Αλαντίν και τον χιουμορίστα Αδη του Ηρακλή, μέχρι την δολοπλόκα μάγισσα Ιζμα στο «Emperor's new Groove» και τον σατανικό μάγο Δόκτορ Φασιλιέ από την «Πριγκίπισσα και τον Βάτραχο» ο Ιάπωνας σχεδιαστής τιμά και με το παραπάνω τους πιο λατρεμένους κακούς των κινουμένων σχεδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Disney Άρωμα κακοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ