Eρντογάν σε απόγνωση: Εμφανίστηκε σε ολόγραμμα 3D για να εντυπωσιάσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Eρντογάν σε απόγνωση: Εμφανίστηκε σε ολόγραμμα 3D για να εντυπωσιάσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η κυβέρνηση της Τουρκίας κλονίζεται από το σκάνδαλο διαφθοράς, ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, για να κερδίσει τις εντυπώσεις, προέβη σε μία εμφάνιση, που σχεδόν κανείς κανείς άλλος πολιτικός δεν έχει ξανακάνει.


Επειδή ήταν πολύ απασχολημένος για να παρευρεθεί σε συνέδριο του κόμματος στη Σμύρνη, την περασμένη Κυριακή, μέσω προηγμένης τεχνολογίας, όχι μόνο έδωσε το παρών, αλλά έβγαλε και λόγο.
Στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, αρχικά εμφανίστηκε μια φωτεινή εστία η οποία μετά από λίγο δυνάμωσε σχηματίζοντας το τεράστιο ολόγραμμα του πρωθυπουργού. Το ολόγραμμα του Ερντογάν χαιρέτησε τους συνέδρους και ξεκίνησε την ομιλία του που περιλάμβανε παρουσίαση και ενωτικό μήνυμα προς τους υποψηφίους των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

«Θα πάμε σε εκλογές στη σκιά των επιθέσεων που παρασκευάζονται από δίκτυα προδοτών. Καλώ όλους τους υποψήφιους δημάρχους να μην χάσουν τον χρόνο τους» είπε το... ολόγραμμα του Τούρκου πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ