Κάνατε σεξ αυτό το μήνα; -Μια ενδιαφέρουσα έρευνα εξετάζει κατά φύλο και ηλικία ένα απλό ερώτημα [εικόνα] - iefimerida.gr

Κάνατε σεξ αυτό το μήνα; -Μια ενδιαφέρουσα έρευνα εξετάζει κατά φύλο και ηλικία ένα απλό ερώτημα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάνατε σεξ τις τελευταίες 4 εβδομάδες;». Η Εθνική Έρευνα για τη σεξουαλική συμπεριφορά και τρόπο ζωής της Βρετανίας, ζήτησε από 15.000 ενήλικες να μάθει τις σεξουαλικές εμπειρίες τους μέσω συνεντεύξεων.

Το διάγραμμα δείχνει το ποσοστό των ερωτηθέντων που είπε όχι. Όμως κατά μέσο όρο, υπάρχει μια διαφορά 8 εκατοστιαίων μονάδων μεταξύ των ανδρών και των γυναικών που απάντησαν κι από εκεί ξεκινάει ουσιαστικά η συζήτηση. Το σημαντικό και αρκετά αστείο κενό, φαίνεται να έχει τέσσερις πιθανές εξηγήσεις -τουλάχιστον.

1. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες υπερτερούν αριθμητικά από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες και κάνουν περισσότερο σεξ.
2. Πάνω από ένας άνδρας κοιμάται με την ίδια γυναίκα.
3. Οι άνδρες είναι πιθανό να λένε ψέμματα προκειμένου να φανεί ότι κάνουν περισσότερο σεξ
4. Οι γυναίκες είναι πιθανό να λένε ψέμματα προκειμένου να φανεί ότι κάνουν λιγότερο σεξ.

Κάνατε σεξ αυτό το μήνα; -Μια ενδιαφέρουσα έρευνα εξετάζει κατά φύλο και ηλικία ένα απλό ερώτημα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Οι μπάρες στο διάγραμμα αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους που δεν είχαν σεξουαλική επαφή τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Όμως-σύμφωνα με το doctv- θα μπορούσαν επίσης να αντιπροσωπεύουν τα άτομα που δεν είχαν σεξουαλική επαφή τους τελευταίους τέσσερις μήνες, τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ Βρετανία έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ