Τραγωδία στις ΗΠΑ: 14χρονη έσφαξε με 40 μαχαιριές την αδερφή της γιατί δεν της είπε ευχαριστώ [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 14χρονη έσφαξε με 40 μαχαιριές την αδερφή της γιατί δεν της είπε ευχαριστώ [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αρρωστημένη πράξη μίας 14χρονης, η οποία ομολόγησε ότι κατακρεούργησε την 11χρονη αδερφή της. Ο λόγος; Θεώρησε ότι δεν της ήταν ευγνώμων.Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν η 14χρονη, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα πήγε στο δωμάτιο της μικρής της αδερφής, της Dora Betancourt την ώρα που ήταν έτοιμη να κοιμηθεί. Ξαφνικά, σύμφωνα με τη Daily Mail η 14χρονη πήρε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε 40 φορές στο σώμα της 11χρονης.

«Το σώμα του παιδιού είχε τόσες πολλές πληγές που δε μπορούσε να τις μετρήσει», δήλωσε στο CBS Chicago ο ιατροδικαστής που την εξέτασε. Οι μαχαιριές την βρήκαν στο λαιμό, τα χέρια και τον κορμό της, ενώ υπήρχαν και τραύματα που προήλθαν από αυτοάμυνα.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 14χρονη έσφαξε με 40 μαχαιριές την αδερφή της γιατί δεν της είπε ευχαριστώ [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η άτυχη Dora με τον πατέρα της

Εστησε ένα ολόκληρο ψέμα στη μητέρα της

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φρικτό έγκλημα η 14χρονη πήγε στη μητέρα της και υποστήριξε πως ξύπνησε από τα ουρλιαχτά της αδερφής της. Η ίδια ισχυρίστηκε πως ένας Ισπανός είχε μπει στο σπίτι τους και πως είχε σκοτώσει της μικρής Dora.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα διαπίστωσαν πως η 14χρονη έλεγε ψέματα.
Τελικά όταν της είπαν ότι βρήκαν μια τούφα της Dora στο μαξιλάρι της ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ εξήγησε ότι κάθε μαχαιριά ήταν για τις στιγμές που η αδερφή της δεν της ήταν ευγνώμων.

Πρόσθεσε πως εκείνη την εβδομάδα της είχε φτιάξει έξι φορές φαγητό και εκείνη δεν της είπε ούτε ένα ευχαριστώ.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 14χρονη έσφαξε με 40 μαχαιριές την αδερφή της γιατί δεν της είπε ευχαριστώ [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ έγκλημα Σικάγο μαχαίρι αδέρφια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ