Για πρώτη φορά: Πειθαρχική ποινή 1.500 ευρώ στην Ζαρούλια που αποκάλεσε τον Αθανασίου «αληταρά» - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά: Πειθαρχική ποινή 1.500 ευρώ στην Ζαρούλια που αποκάλεσε τον Αθανασίου «αληταρά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πειθαρχική ποινή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά επέβαλε, για πρώτη φορά σε βουλευτή, η Βουλή την Παρασκευή. Η ποινή επεβλήθη, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής που για μια ακόμη φορά παρεκτράπη. Ο λόγος για την σύζυγο του προφυλακισμένου αρχηγού του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια.

Η κυρία Ζαρούλια κλείνοντας την ομιλία της στη Βουλή, την Παρασκευή, αποκάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, «αληταρά».. Αμέσως, ο προεδρεύων της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης πρότεινε να της επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή από το Σώμα.

Η ποινή αυτή, που επιβάλεται για πρώτη φορά, προβλέπει την παρακράτηση του 1/4 της αποζημίωσης του βουλευτή, για ένα μήνα. Επομένως, η κυρία Ζαρούλια θα λάβει για τον Ιανουάριο 1.500 με 1.600 ευρώ λιγότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ