Εκπληκτική εφαρμογή -Συνέκρινε τον μισθό σου με των εργαζομένων σε άλλες χώρες και με της... βασίλισσας Ελισάβετ - iefimerida.gr

Εκπληκτική εφαρμογή -Συνέκρινε τον μισθό σου με των εργαζομένων σε άλλες χώρες και με της... βασίλισσας Ελισάβετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή με αφορμή τη σύνοδο στο Νταβός, παρουσίασε το CNN. Μέσω αυτής μπορεί κανείς να ανακαλύψει σε ποια θέση της... παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται, ανάλογα με το μισθό που παίρνει και να τον συγκρίνει με εκείνον που λαμβάνουν εργαζόμενοι σε άλλες χώρες του πλανήτη, όπως με αυτόν μιας δασκάλας στην Αιθιοπία, ενός αγρότη στη Γουατεμάλα ή ακόμη και με το μισθό της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή κάνει τους υπολογισμούς παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο μέσος μισθός, προ φόρων στη χώρα μας, ανέρχονταν σε 19.940 ευρώ, καθώς βασίζεται σε στοιχεία του 2011.

Αν θέλετε να συγκρίνετε τον δικό σας μισθό με τους εργαζόμενους του υπόλοιπου πλανήτη, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να μεταφερθείτε στη σελίδα του CNN και να ανοίξει η εφαρμογή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ