Ο φωτογράφος που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για την τέλεια λήψη -Σφηνώνεται στα πιο απίθανα σημεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο φωτογράφος που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για την τέλεια λήψη -Σφηνώνεται στα πιο απίθανα σημεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπεν Ζανκ δεν είναι ένας συνηθισμένος φωτογράφος που περιμένει στο δάσος για την τέλεια λήψη ενός ανυποψίαστου ζώου ή δημιουργεί την τέλεια σύνθεση στον υπολογιστή. Το έργο του είναι πολύ πιο μοναδικό από αυτά.

Ο Μπεν είναι πτυχιούχος δημοσιογραφίας, αλλά ήδη από τα χρόνια του κολεγίου κατάλαβε ότι το γράψιμο και δεν ήταν το μεγάλο του ενδιαφέροντα. Αντίθετα η φωτογραφία ήταν και όπως φαίνεται από το έργο του δε διστάζει να κάνει τα πάντα.

Όπως λέει ο ίδιος «κάνω ό,τι χρειαστεί για κάθε λήψη. Έχω βυθιστεί στο κρύο νερό, έχω στριμωχτεί σε στενά βράχια και πηγάδια κι έχω καταπατηθεί αμέτρητες φορές για να βρω την καλύτερη θέση για τη φωτογραφία μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ