Η τρομοκρατία στα χρόνια του Twitter -Ο Ξηρός έγινε «αρχηγός» και Playmobil [εικόνα] - iefimerida.gr

Η τρομοκρατία στα χρόνια του Twitter -Ο Ξηρός έγινε «αρχηγός» και Playmobil [εικόνα]

Η τρομοκρατία στα χρόνια του Twitter -Ο Ξηρός έγινε «αρχηγός» και Playmobil [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιά» φαίνεται πως έχει πάρει το Twitter μετά την «επανεμφάνιση» του Χριστόδουλου Ξηρού με το απειλητικό βίντεο και την προκήρυξη που ανέβασε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσαστικού χώρου.Αυτή τη φορά οι χρήστες αντιμετώπισαν το θέμα με χιούμορ εστιάζοντας στην εμφάνιση και το ντύσιμο του «Μανώλη» της 17Ν.

Η μπλούζα, τα μαλλιά του και το κούρεμά του φαίνεται πως έκλεψαν την παράσταση, ενώ χαρακτηριστικό είναι το tweet ενός χρήστη που τον παρομοίασε με Playmobil. Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανέβασε ο χρήστης το ντύσιμο του Χριστόδουλου Ξηρού στο βίντεο είναι ίδιο με αυτό ενός Playmobil.

Η τρομοκρατία στα χρόνια του Twitter -Ο Ξηρός έγινε «αρχηγός» και Playmobil [εικόνα] | iefimerida.gr 0


«Σήμερα στο βίντεο, ήσουν σαν πλεϊμομπίλ...τι κούρεμα είναι αυτό? Θες επειγόντως κομμωτήριο...» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

«Θα μπορούσε να βάλει ένα "φιλάκια" στο τέλος της επιστολής του ο Ξηρός, να ελαφρύνει λίγο το κλίμα» ανέφερε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει «Καλά λένε ότι το μνημόνιο κρύβει ευκαιρίες. Μέχρι και ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε αρχηγός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ