Oι Νew York Times έστειλαν δημοσιογράφο στην Αθήνα για να του μάθει η Κόχυλα να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει στραπατσάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι Νew York Times έστειλαν δημοσιογράφο στην Αθήνα για να του μάθει η Κόχυλα να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει στραπατσάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Μαρκ Μπίτμαν, στην κουζίνα της Νταϊάνα Κόχυλα – την γνωστή κουζίνα που βλεπουμε στις τηλεοπτικές της εκπομπές- ρουφάει κάθε λέξη της μαγείρισσας και κάθε της κίνηση, ενώ η κάμερα των New York Τimes καταγράφουν πώς γίνεται μια χορτόπιτα και κυρίως πώς ανοίγει το περίφημο χειροποίητο ελληνικό «fyllo».

Oι Νew York Times έστειλαν δημοσιογράφο στην Αθήνα για να του μάθει η Κόχυλα να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει στραπατσάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η εφημερίδα δημοσίευσε χθες εκτενές σχετικό άρθρο και το βίντεο στην ιστοσελίδα της, συνθέτοντας ουσιαστικά έναν ύμνο στην ελληνική γαστρονομία, στην ελληνική κουλτούρα της δημιουργίας ενός πιάτου φαγητού και της μοιρασιάς του. Ο Μαρκ Μπίτμαν εξηγεί πως βρέθηκε στην κουζίνα της Κόχυλα, αρχικά για να μάθει να φτιάχνει στραπατσάδα, αλλά, τελικά, έφτασε στο υπέρτατο μυστικό του χειροποίητου φύλλου για μια ελληνικότατη χορτόπιτα.

Oι Νew York Times έστειλαν δημοσιογράφο στην Αθήνα για να του μάθει η Κόχυλα να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει στραπατσάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Νταϊάνα Κόχυλα του αποκάλυψε όλα τα μυστικά, με τον ίδιο να αναφωνεί «Βάζεις πολύ λάδι!». Και στο τέλος καταλήγουν πως ο ιδανικός τρόπος για να φας μια χορτόπιτα, είναι στο χέρι.

Oι Νew York Times έστειλαν δημοσιογράφο στην Αθήνα για να του μάθει η Κόχυλα να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει στραπατσάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ