Χειροπέδες εκ νέου στον κατηγορούμενο για τα εξοπλιστικά Αβατάγγελο -Δεν έδωσε την εγγύηση των 500.000 ευρώ - iefimerida.gr

Χειροπέδες εκ νέου στον κατηγορούμενο για τα εξοπλιστικά Αβατάγγελο -Δεν έδωσε την εγγύηση των 500.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη λίγο πριν τις 20.00 της Πέμπτης ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των υποβρυχίων, Αλέξανδρος Αβατάγγελος, μετά απο ένταλμα του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του στους ανακριτές Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο, ο κ. Αβατάγγελλος είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 500.000 ευρώ και των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης του κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεν κατέβαλε το ποσό της εγγύησης γι αυτό και συνελήφθη. Ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Στεφάνου.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει αφορά την εμπλοκή του στην υπόθεση των υποβρυχίων επί θητείας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι έδωσε «αμοιβή 2,5 εκατ. ευρώ στον Ιωάννη Μπέλτσιο προκειμένου να πείσει τους συνδικαλιστές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά να μην αντιδράσουν στην αποκλειστική συνεργασία της γερμανικής εταιρείας HDW με τα ναυπηγεία», ενώ είχε αναφερθεί και στο πρόσωπο του πρώην διευθυντή των Ναυπηγείων Χρήστου Εμμανουήλ. Αμφότεροι παραμένουν κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ και θα οδηγηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα ενώπιον του ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ