Τι τρέχει με τον Παπούλια; «Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά» είπε - iefimerida.gr

Τι τρέχει με τον Παπούλια; «Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά» είπε

Τι τρέχει με τον Παπούλια; Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπέρδεμα από το πουθενά δημιουργήθηκε κατά την κοπή της πίτας της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τον Κάρολο Παπούλια να δηλώνει ότι φέτος είναι η τελευταία του χρονιά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στην Προεδρία δημοσιογράφοι και όσοι παραβρέθηκαν έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν ο Κάρολος Παπούλιας αναφώνησε «Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς για τη συνεργασία».

Ο κ. Παπούλιας, πάντως, έχει ακόμη.... πολύ χρόνο στην θέση του Προέδρου και συνεπώς οι δηλώσεις του κ. Παπούλια προκάλεσαν ερωτήματα έως και... πανικό.

Μπροστά στην παρεξήγηση επενέβη ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου και ο κ. Παπούλιας αναφώνησε «Έτσι καχύποπτοι θα είστε πάντα; Θα το κόψετε;»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν τον ρώτησαν αν τα αφήνει όλα ανοικτά απάντησε «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Θνητοί είμαστε. Που ξέρεις; Του χρόνου ο φούρναρης μπορεί να μην έχει ξύλα για να ψήσει τις πίτες».

Σημειωτέον ότι ο κ. Παπούλιας είναι 84 ετών και η θητεία του λήγει τον Φεβρουάριο του 2015.

Ολος ο σπαρταριστός διάλογος:

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: "Φέτος, είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας για την συνεργασία"
Θα θυμάμαι πάντα τις αναμνήσει που εσείς μου δημιουργήσατε!"

Ακούει την φασαρία ο διπλωματιός σύμβουλος του κ. Παπούλια και τον ενημερώνει. Ο κ. Παπούλιας πλησιάζει εκ νέου και λέει:

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Έτσι καχύποπτοι θα είστε πάντα; Θα το κόψετε;

Δημοσιογράφοι: "Μα κύριε Πρόεδρε τα αφήνετε όλα ανοικτά"

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Θνητοί είμαστε. Που ξέρεις; Του χρόνοι ο φούρναρης μπορεί να μην έχει ξύλα για να ψήσει τις πίτες.

Δημοσιογράφοι: "Αναταράξεις βλέπετε;"

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: "Ελπίζω να μην έχουμε αναταράξεις γιατί θέλουμε ησυχία για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε μια κλωτσιά στην τρόικα."

Δημοσιογράφοι: Πρόωρες εκλογές βλέπετε;

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: "Εδώ θα είμαι και του χρόνου για να παραδώσω".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ