Διαφωνία ανακριτή εισαγγελέα για την προφυλάκιση Κοντομηνά -Προτάθηκε εγγύηση «μαμούθ» - iefimerida.gr

Διαφωνία ανακριτή εισαγγελέα για την προφυλάκιση Κοντομηνά -Προτάθηκε εγγύηση «μαμούθ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει τελικά το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο πρόεδρος του Αlpha Δημήτρης Κοντομηνάς μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα επί του θέματος. Η απόφαση αναμένεται εντός 24 ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου πρότεινε την προφυλάκιση του επιχειρηματία, ενώ ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο κ. Κοντομηνάς με περιοριστικούς όρους και αφού καταβάλει εγγύηση 5 εκατ.ευρώ.

Σημειώνεται ότι ανακριτής και εισαγγελέας πήγαν στις 10 το πρωί στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς για να απολογηθεί. Ο επιχειρηματίας, στο υπόμνημα που κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίξε ότι δεν ενέκρινε εκείνος τα δάνεια, ούτε επέβαλε τους όρους τους, απλά εκείνος αιτήθηκε το δάνειο και το ΔΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου το ενέκρινε. Δείτε αναλυτικά τι υποστήριξε στην απολογία του ο Δημήτρης Κοντομηνάς πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ