«Ποια πεθερά; Εμένα με πλήρωνε ο Καμμένος» αναφωνεί ο Ικαριώτης εργολάβος της βίλας του προέδρου των ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

«Ποια πεθερά; Εμένα με πλήρωνε ο Καμμένος» αναφωνεί ο Ικαριώτης εργολάβος της βίλας του προέδρου των ΑΝΕΛ

«Ποια  πεθερά; Εμένα με πλήρωνε ο Καμμένος» αναφωνεί ο Ικαριώτης εργολάβος της β
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την επίβλεψη του Πάνου Καμμένου κατασκευάστηκε εξαρχής η βίλα «Freedom» ιδιοκτησίας της πεθεράς του, Δέσποινας Τζούλη, στην Ικαρία, όπως αποκαλύπτει ο Ικαριώτης εργολάβος Γιάννης Καρίμαλης, ο οποίος εξαρχής ανέλαβε την κατασκευή του ξενώνα, μετά την έγκριση της επιδότησης από κοινοτικό πρόγραμμα για τη διαμόρφωση τουριστικών υποδομών.
Οι αποκαλύψεις του εργολάβου καταρρίπτουν τα επιχειρήματα του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του είχε τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα αφού η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Τζούλη δεν μπορούσε να ξέρει εκ των προτέρων εάν θα ... συγγένευε στο μέλλον με τον Πάνο Καμμένο, ενώ σημείωσε ότι παντρεύτηκε τη νυν σύζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης.

Το «Εθνος της Κυριακής» επικοινώνησε με τον 77χρονο εργολάβο οικοδομών ο οποίος είχε αναλάβει τη συνολική εποπτεία για την κατασκευή της τουριστικής έπαυλης στο Γιαλισκάρι Ικαρίας. Σε ερώτηση εάν είχε επικοινωνία με τη πεθερά του Πάνου Καμμένου, ο οικοδόμος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ποια πεθερά; Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε τα πάντα, ακόμη και τις πληρωμές», λέει σημειώνοντας ότι παρέλαβε ένα κτίριο που είχε μόνο «κολόνες και πλάκεςε».
«Εδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον εργολάβο ο Πάνος Καμμένος άφησε χρέος 35.300 ευρώ. Οπως αναφέρει, παρέδωσε στον κ. Καμμένο τιμολόγιο το οποίο ανέγραφε-όπως και τα προηγούμενα- ότι είχε εξοφληθεί προκειμένου να εισπραχθεί η τελευταία δόση της επιχορήγησης και να πληρωθεί κατόπιν ο ίδιος, όπως έκαναν και στις προηγούμενες πληρωμές. Οπως ο Πάνος Καμμένος δεν του απέδωσε το ποσό με αποτέλεσμα, όπως λέει ο οικοδόμος, να πληρώσει τα συνεργεία από τη τσέπη του.

Τη νομική οδό εξάλλου επέλεξε ένας άλλος εργολάβος ο οποίος ανέλαβε το 2009 να κάνει εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας και απέστειλε εξώδικο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, όπου τον κατηγορεί ότι του οφείλει 27.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Ικαρία εργλάβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ