Εκανε εξορκισμό στο γιο του γιατί ήταν οπαδός της Μίλαν -Ο 5χρονος δεν ήθελε να γίνει Γιουβέντους - iefimerida.gr

Εκανε εξορκισμό στο γιο του γιατί ήταν οπαδός της Μίλαν -Ο 5χρονος δεν ήθελε να γίνει Γιουβέντους

Εκανε εξορκισμό στο γιο του γιατί ήταν οπαδός της Μίλαν -Ο 5χρονος τον «έδωσε» σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο ποδοσφαιρικό οικογενειακό δράμα προκάλεσε η διαμάχη μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν. Γιατί πατέρας κατέφυγε στον εξορκισμό για να κάνει το γιο του οπαδό της «Μεγάλης Κυρίας», αλλά ο μικρός τον «κάρφωσε» στην αστυνομία γιατί είναι τρελός με τη Μίλαν!

Ο Αρτούρο Βεράτι δεν μπορούσε να αντέξει ότι το ίδιο του το σπλάχνο ήταν οπαδός των «ροσονέρι». Στράφηκε λοιπόν στη βοήθεια της εκκλησίας. Ο 38χρονος δεν δίστασε να καλέσει τον τοπικό ιερέα, προκειμένου να ξορκίσει από το γιο του τον... διάβολο που τον οδήγησε στην αμαρτία να υποστηρίζει τη μισητή- για τον ίδιο- Μίλαν.

Ο μικρός ήταν αποφασισμένος όμως. Σύμφωνα με την Daily Mail ο 5χρονος κατήγγειλε τον πατέρα του στην αστυνομία. Ο πιτσιρικάς ανέφερε πως ο 38χρονος τον ανάγκαζε να τραγουδά συνθήματα της Γιουβέντους και να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα μέρα- νύχτα. Μάλιστα οι γείτονες επιβεβαίωσαν πως συχνά άκουγαν το μικρό αγόρι να τραγουδά όσο πιο δυνατά μπορούσε τα συνθήματα με την προτροπή του πατέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ