Οι Αμερικανίδες ξέφυγαν: Κρύβουν λιλιπούτεια περίστροφα μέσα στο εσώρουχό τους για αυτοπροστασία [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Αμερικανίδες ξέφυγαν: Κρύβουν λιλιπούτεια περίστροφα μέσα στο εσώρουχό τους για αυτοπροστασία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ έκανε το περασμένο Σάββατο η είδηση ότι η πρώην σύζυγος του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Κόρμακ ΜακΚάρθι, Τζένιφερ ΜακΚάρθι, απείλησε τον νυν σύντροφό της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με περίστροφο το οποίο είχε κρύψει μέσα στο κάτω εσώρουχό της.

Η πράξη της αυτή υπήρξε αποτέλεσμα έντονης συζήτησης περί ...εξωγήινων, η οποία πήρε αναπάντεχη τροπή και μετουσιώθηκε σε χοντρό καυγά.

Την είδηση αναπαρήγαγε ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου (The Wire, Albuquerque Journal, Daily Beast, Los Angeles Times, The Independent, Daily Mail, New York Magazine κ.α.), με τον ιστότοπο εναλλακτικής δημοσιογραφίας Vice.com να μην την αφήνει φυσικά να πέσει κάτω, δημοσιεύοντας άρθρο αφιερωμένο στα περίστροφα μικρού μεγέθους που χωράνε στα επίμαχα σημεία του γυναικείου σώματος.

Έχουμε και λέμε:Ποια είναι αυτά;

FN Baby BrowningSig P238 380 ACP

North American Arms Mini Revolver 22 LR 1 1/8"

Ruger LCP

Walther PPK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ