Η Ικαρία είναι το νησί των επιδοτήσεων -Ακόμα και ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πάρει 50.000 ευρώ - iefimerida.gr

Η Ικαρία είναι το νησί των επιδοτήσεων -Ακόμα και ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πάρει 50.000 ευρώ

Η Ικαρία είναι το νησί των επιδοτήσεων -Ακόμα και ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πάρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε για την επιδότηση με κοινοτικά κονδύλια που είχε λάβει η πεθερά του Πάνου Κάμμενου προκειμένου να χτίσει τουριστικό κατάλυμα, έρχεται και μία νέα αποκάλυψη πως επιχορήγηση είχε ζητήσει και είχε λάβει ακόμα και ο Χριστόδουλος Ξηρός.Οπως αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος από τη στήλη Στίγμα των Νέων ο εκ των «εκτελεστών» της 17 Νοέμβρη από το χωριό Ακαμάτρας της Ικαρίας προκειμένου να διευρύνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες είχε υποβάλει το 2000 αίτηση για ένταξη στο Β΄ΚΠΣ και του είχε εγκριθεί επιδότηση 50.000 ευρώ για την ανάπτυξη βιοτεχνίας μουσικών οργάνων στο χωριό του. Η επιδότηση εγκρίθηκε, ο Χριστόδουλος Ξηρός πήρε τα χρήματα το 2002, αλλά τα σχέδια του χάλασαν καθώς συνελήφθη για τη συμμετοχή και τη δράση τους στις τρομοκρατικές ενέργειες τις 17 Νοέμβρη.

Μετά τη σύλληψη του ο Χριστόδουλος Ξηρός επέστρεψε τα χρήματα της επιδότησης, προφανώς όπως αναφέρει και το δημοσίευμα θα είχε φτιάξει κομπόδεμα από άλλες εργασίες για την επιχείρηση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ