Μπακογιάννη: Eτοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Eτοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανησυχία της ότι η παλαιά και η νέα γενιά τρομοκρατών ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά και την εξαφάνιση του καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού.

Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, δήλωσε ότι χρειάζεται κοινός νους για να καταλάβει κάποιος ότι με την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, μετά την υπόθεση για την μεταφορά σε νοσοκομείο του Σάββα Ξηρού και τις επιστολές των φίλων Κουφοντίνα για να λάβει άδεια ο κρατούμενος, «κάποιον λάκκο έχει η φάβα», τόνισε στο ΒΗΜΑ 99,5.

«Φοβάμαι πολύ, γιατί τα παπαγαλάκια άρχισαν ήδη να μιλούν για επαναστατική δράση. Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Πιστεύω ότι κάτι πραγματικά ετοιμάζεται και πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διευκολύνουμε την αστυνομία να τους πιάσει» υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ