Ενα κομμωτήριο παλάτι -Εκεί που το χτένισμα αγγίζει την απόλυτη χλιδή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα κομμωτήριο παλάτι -Εκεί που το χτένισμα αγγίζει την απόλυτη χλιδή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό δεν είναι κομμωτήριο. Είναι ένα αληθινό παλάτι, δύο βήματα από το Προεδρικό Μέγαρο, ανάμεσα στους οίκους υψηλής ραπτικής του Παρισιού, δίπλα στον Σηκουάνα. Με χρυσούς πολυέλαιους και διακόσμηση χλιδής σε κάθε λεπτομέρεια, το Coiffirst θεωρείται το πιο πολυτελές κομμωτήριο στον κόσμο.

Πρόκειται για μία δημιουργία του Eric Pfalzgraf, το δέκατο κομμωτήριο του.

Ο Eric Pfalzgraf λέει ότι οι γυναίκες αποτελούν τη μεγαλύτερη έμπνευση του. Γι'αυτές θέλησε να δημιουργήσει ένα μοναδικό κομμωτήριο, ταυτόχρονα πολυτελές και ιδιαίτερα φιλικό.

Το ιδιαίτερο στοιχείο του εν λόγω κομμωτηρίου είναι ότι κυριαρχεί το τζάμι που αφήνει το φυσικό φως να μπαίνει στην αίθουσα και επιτρέπει στους κομμωτές να εργάζονται σε ασυνήθιστες συνθήκες. Το άλλο χαρακτηριστικό του εν λόγω κομμωτηρίου είναι ότι διαθέτει εσωτερικό κήπο διακοσμημένο με την ίδια πολυτέλεια. Με πληροφορίες από το Μarie Claire.

Αυτός είναι ο δημιουργός του:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ