Η Μέρκελ υπέστη κάταγμα στη λεκάνη ενώ έκανε σκι στην Ελβετία- Θα μείνει εκτός τρεις εβδομάδες - iefimerida.gr

Η Μέρκελ υπέστη κάταγμα στη λεκάνη ενώ έκανε σκι στην Ελβετία- Θα μείνει εκτός τρεις εβδομάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στην Ελβετία, ανακοίνωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπός της.

Η Καγκελάριος φέρεται, σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα, να έχει σπάσει οστό της λεκάνης της χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για τη κατάσταση της υγείας της.

Η Μέρκελ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Ελβετία ενώ λόγω του ατυχήματος, ακυρώθηκαν οι συναντήσεις της για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.Η γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στην Ελβετία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.

Η Καγκελάριος φέρεται, σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα, να έχει κάταγμα στο οπίσθιο πυελικό δακτύλιο δηλαδή στη λεκάνη. Η Μέρκελ Βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Ελβετία ενώ λόγω του ατυχήματος, ακυρώθηκαν οι συναντήσεις της για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

«Υπέστη σοβαρούς μώλωπες σε συνδυασμό με μερικό κάταγμα στο αριστερό οπίσθιο πυελικού δακτυλίου της», ανέφερε ο εκπρόσωπός της Steffen Seibert.

Η Μέρκελ δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο και πρέπει να ξαπλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, στις επόμενες τρεις εβδομάδες, δήλωσε επιπλέον ο Seibert.«Πιστεύουμε ότι πήγαινε σε χαμηλή ταχύτητα», πρόσθεσε.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρώσει την προγραμματιστένη επίσκεψή της στην Πολωνία και τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου στο Βερολίνο.

Ο Seibert κατέληξε λέγοντας ότι η Καγκελάριος θα μπορεί να εργάζεται από το σπίτι και θα είναι κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατύχημα Άνγκελα Μέρκελ σκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ