Απίθανες βρετανικές οδηγίες για μείωση του λογαριασμού ρεύματος: Δυο-δυο στο ντους, τέρμα ο καφές, παίξτε Monopoly - iefimerida.gr

Απίθανες βρετανικές οδηγίες για μείωση του λογαριασμού ρεύματος: Δυο-δυο στο ντους, τέρμα ο καφές, παίξτε Monopoly

Απίθανες βρετανικές οδηγίες για μείωση του λογαριασμού ρεύματος: Δυο-δυο στο ντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα νεύρα των Βρετανών καταναλωτών παίζει ο μεγαλύτερος πάροχος ρεύματος της χώρας. Η ιδιωτική εταιρεία όχι απλά ανέβασε τις τιμές κατά 18% τους προηγούμενους μήνες, αλλά τώρα εξέδωσε μία σειρά από οδηγίες προκειμένου τα νοικοκυριά να μειώσουν τους λογαριασμούς τους. Οι συμβουλές κυμαίνονται από την προτροπή να κάνουν μπάνιο ανά δύο, μέχρι την κατάργηση του καφέ και την επιστροφή της Monopoly στις βραδινές τους συνήθειες!

Η ιδιωτική εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τα οικονομικά των καταναλωτών της και για αυτό εξέδωσε τις συγκεκριμένες οδηγίες «ενεργειακής δίαιτας» όπως τις ονόμασε. Σε αυτές λοιπόν τους συμβουλεύει να κάνουν μπάνιο δυο- δυο, συνήθεια με την οποία μπορούν να γλιτώσουν 34 λίρες το χρόνο, αλλά επισημαίνει πως υπάρχει μία βασική προϋπόθεση. Ο ένας να παίρνει έγκριση από τον άλλο πριν κάνει... έφοδο στο ντους.

Ακόμη, η εταιρεία συμβουλεύει τους καταναλωτές να κόψουν τον καφέ, γιατί αν δεν χρησιμοποιούν βραστήρα δύο ημέρες την εβδομάδα θα γλιτώσουν 10 λίρες το χρόνο. Επίσης, προτείνει τη στροφή προς τη Monopoly, ή άλλα επιτραπέζια παιχνίδια, και το διάβασμα βιβλίων αντί για την παρακολούθηση κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής, το μαγείρεμα σε μεγάλες ποσότητες, να πηγαίνουν νωρίς για ύπνο και να απλώνουν τα ρούχα αντί να χρησιμοποιούν στεγνωτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ρεύμα μείωση λογαριασμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ