Αφωνοι οι Γερμανοί με τη δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος: Είμαι λεσβία [εικόνες] - iefimerida.gr

Αφωνοι οι Γερμανοί με τη δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος: Είμαι λεσβία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάρμπαρα Χέντριξ, υπουργός Περιβάλλοντος στον "Μεγάλο Συνασπισμό", άφησε άφωνους τους Γερμανούς καθώς αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η 61χρονη Μπάρμπαρα, που προέρχεται από τους κόλπους των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), παραδέχτηκε στην εφημερίδα "Rheinischen Post", όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος queer.de, ότι της αρέσουν οι γυναίκες.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός της Μπάρμπαρα, που έχει διατελέσει ταμίας του SPD, ήταν κοινό μυστικό για όσους την γνωρίζουν, επισημαίνει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα "Bild ", όμως, το γεγονός ότι προτίμησε να κοινοποιήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της προκάλεσε σάλο στη Γερμανία.Μετά τον Γκίντο Βεστερβέλε, υπουργό Εξωτερικών στην προηγούμενη κυβέρνηση υπό την Άνγκελα Μέρκελ, το νέο κυβερνητικό σχήμα της Γερμανίας έχει, πλέον, την πρώτη λεσβία, γράφει, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα.

Οι ομοφυλόφιλοι πανηγυρίζουν στο Ιντερνέτ μετά την αποκάλυψη της Γερμανίδας υπουργού.

Τα διαδικτυακά σχόλια των χρηστών είναι ανάλογα: "Εγκάρδιες ευχές. Συγχαρητήρια. Πολύ καλά".

Το Κλέβε είναι η γενέτειρα της Μπάρμπαρα όπου παρά τα νέα της αυξημένα καθήκοντα στο Βερολίνο, πηγαινοέρχεται συχνά. Η Μπάρμπαρα είναι καθολική και, όπως επισημαίνει η "Bild", o Oσκαρ Λαφοντέν της είχε εμπιστευτεί το 1998 τη γενική γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών.

Αφωνοι οι Γερμανοί με τη δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος: Είμαι λεσβία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αφωνοι οι Γερμανοί με τη δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος: Είμαι λεσβία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Μπάρμπαρα Χέντριξ με μακιγιάζ:

Αφωνοι οι Γερμανοί με τη δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος: Είμαι λεσβία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ