Η κατάρρευση της Βίκυς Σταμάτη: Αρρώστησα για να γεννήσω το παιδί μου και δεν μπορώ να το δω - iefimerida.gr

Η κατάρρευση της Βίκυς Σταμάτη: Αρρώστησα για να γεννήσω το παιδί μου και δεν μπορώ να το δω

Η κατάρρευση της Βίκυς Σταμάτη: Αρρώστησα για να γεννήσω το παιδί μου και δεν μπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η καταδικασμένη σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία κατέρρευσε για ακόμη μια φορά στις φυλακές και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην εφημερίδα «Espresso» ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

«Ενημερωθηκάμε για την κατάστασή της και την επισκέφτηκε και ο δικός μας ψυχίατρος - τεχνικός σύμβουλος, Ιωάννης Νέστορος, ο οποίος, επίσης, έκρινε ότι έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε και πρόσθεσε: «Η κ. Σταμάτη εδώ και μέρες αρνείται να ζήσει. Εδώ και μέρες παρέμεινε ξάγρυπνη, ενώ δεν ελάμβανε τροφή. Έτσι, με σύμφωνη γνώμη και των δύο ψυχιάτρων, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, καθώς δεν εφημέρευε το Δαφνί».

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, χαρακτηριστικός της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι ο σύντομος διάλογος που είχε με το δικηγόρο της: «Εγώ έκανα τα πάντα, για να αποκτήσω αυτό το παιδί. Αρρώστησα, για να το φέρω στον κόσμο. Και δεν μπορώ να είμαι δίπλα του, να το αγκαλιάσω. Δεν έχω πλέον λόγο ύπαρξης...», φέρεται να είπε.

«Σε μία προσπάθεια να τη βοηθήσουμε, της δόθηκε ειδική άδεια να μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο. Έκλαιγε, δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι της. Αυτή η γυναίκα έχει καταδικαστεί, αλλά και η τιμωρία πρέπει να έχει όρια. Παρακαλούμε τις αρμόδιες Αρχές να της δώσουν δικαίωμα στη ζωή. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, φοβούμαι ότι θα καταφέρει να τερματίσει τη ζωή της...», τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

Οι δικηγόροι της Φραγκίσκος Ραγκούσης και Αλέξης Στεφανάκης ζητούν με ανακοίνωσή τους να μεταφερθεί άμεσα στο Δαφνί η Βίκυ Σταμάτη.

Βίκυ Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης,Ακης Τσοχατζόπουλος,μίζες,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ