Σε αδιέξοδο ο Ερντογάν -Μετά τους υπουργούς παραιτούνται τώρα και βουλευτές - iefimerida.gr

Σε αδιέξοδο ο Ερντογάν -Μετά τους υπουργούς παραιτούνται τώρα και βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραιτήθηκε σήμερα από το κυβερνών Κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν ο βουλευτής Ερντάλ Καλκάν, ενώ αναμένονται άλλες δύο παραιτήσεις εντός της ημέρας.

Χτες αργά τη νύχτα η Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος παρέπεμψε στο πειθαρχικό τους βουλευτές Ερντάλ Καλκάν, Χαλούκ Όζνταλγκα και Ερτουγρούλ Γκιουνάϊ (πρώην υπουργός Πολιτισμού). Ο τελευταίος στη μία το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ σε μήνυμά στο twitter ανέφερε σήμερα ότι «δεν θα παραμείνω εκεί που είμαι ανεπιθύμητος επειδή αντιτίθεμαι στη διαφθορά».

Τέλος, ο Χασάν Χαμί Γιλντιρίμ, επίσης βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος χτες το απόγευμα δήλωσε πως συνιστά παρέμβαση στη δικαιοσύνη η απομάκρυνση ενός εισαγγελέα από την υπόθεση διαφθοράς.

Ο εισαγγελέας Μουαμέρ Ακάς χτες είχε καταγγείλει ότι η αστυνομία αρνείται να προβεί στις προσαγωγές που ζήτησε ο ίδιος μέσω δικαστικής απόφασης σχετικά με το δεύτερο κύμα προσαγωγών, ενώ ανακοίνωσε ότι ο αρχιεισαγγελέας Κωνσταντινούπολης τον απομάκρυνε από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ