Ο Αδωνις και ο Μανιάτης προειδοποίησαν τον Στουρνάρα: Μην πεις για τις πισίνες θα εκτεθούμε - iefimerida.gr

Ο Αδωνις και ο Μανιάτης προειδοποίησαν τον Στουρνάρα: Μην πεις για τις πισίνες θα εκτεθούμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά με την δήλωση του για τις θερμαινόμενες πισίνες και το «όχι» στις ελαφρύνσεις στην τιμή του πετρελαίου, φαίνεται πως συμφωνεί μόνο ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας, καθώς τόσο ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιαννης Μανιάτης, όσο και ο θερμός υποστηρικτής του υπουργού Οικονομικών, Αδωνις Γεωργιάδης, τον συμβούλεψαν να μην πει κάτι τέτοιο.

Στη σύσκεψη ανήμερα των Χριστουγέννων για το πως θα αντιμετωπιστεί η αιθαλομίχλη, ο Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε τουλάχιστον 2-3 φορές το παράδειγμα με τους πλούσιους και τις θερμαινόμενες πισίνες, προκαλώντας την αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη και του Γιάννη Μανιάτη, αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Ελπίζω όταν θα κάνεις έξω δηλώσεις να μην αναφέρεις τέτοιο παράδειγμα. Μην πεις για πισίνες, θα εκτεθούμε», τον συμβούλευσε ο υπουργός Υγείας αλλά και ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Ωστόσο ο Γιάννης Στουρνάρας δεν τους άκουσε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο σάλος των τελευταίων 24ωρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ