Το γυμνό βίντεο -140 ηθοποιοί πετούν τα ρούχα τους και μας παρακινούν να γνωρίσουμε το σώμα μας [βίντεο] - iefimerida.gr

Το γυμνό βίντεο -140 ηθοποιοί πετούν τα ρούχα τους και μας παρακινούν να γνωρίσουμε το σώμα μας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε έναν άκρως προτώτυπο τρόπο μια ομάδα 140 ηθοποιών, απαλλαγμένοι όλοι από τα ρούχα τους, υλοποίησαν το διαφημιστικό πρότζεκτ εταιρείας που προωθεί προϊόντα που έχουν σχέση με το σώμα μας.

Ολοι οι ηθοποιοί που πήραν μέρος στο πρότζεκτ πέταξαν τα ρούχα τους εκτός από έναν ό οποίος έμεινε μόνο με ένα κόκκινο μποξεράκι ο οποίος ενσάρκωνε τον Σαμ, τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης. Το σενάριο του διαφημιστικού θέλει τον Σαμ μια μέρα να αρχίζει να «ακούει» αυτά που λέει το σώμα του. Με χορό, γυμναστικές ασκήσεις και άλλες δραστηριότητες, που περιέλαβε στη ζωή του, άρχισε όχι μόνο να γνωρίζει το σώμα του αλλά και να αλλάζει τη ζωή του προς το καλύτερο. Ολα αυτά τα περιέγραψαν άκρως παραστατικά οι 140 ηθοποιοί πυ πήραν μέρος στο πρόταζεκτ, σχηματίζοντας με τα σώματά τους ανθρώπινα όργανα αλλά και αναπαριστώντας την ιστορία.

Για την ολοκλήρωση του βίντεο χρειάστηκαν 3 μέρες γυρισμάτων, ενώ τραβήχτηκαν 2.000 φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ