Συγκλονιστικό ρεπορτάζ στα άδυτα του σαδομαζοχισμού στην Αθήνα – Ηδονή, πόνος και ντομινατρίς, άνθρωποι της διπλανής πόρτας [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό ρεπορτάζ στα άδυτα του σαδομαζοχισμού στην Αθήνα – Ηδονή, πόνος και ντομινατρίς, άνθρωποι της διπλανής πόρτας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναζήτηση της ηδονής του πόνου, το BDSM (δεσμά, πειθαρχία κυριαρχία, υποταγή, σαδισμός, μαζοχισμός), οι άνθρωποι που επιλέγουν τις συγκεκριμένες ερωτικές προτιμήσεις, αποκαλύπτονται μέσα από ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ στο popaganda. Πρόσωπα της διπλανής πόρτας μιλούν για πρώτη φορά.

Στο συγκλονιστικό ρεπορτάζ που υπογράφει η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά και φωτογραφίζει η Πηνελόπη Γεράσιμου (fosphotos) συστήνονται κάποια από αυτά τα πρόσωπα και μιλούν αναλυτικά για τη ζωή τους. Δείτε εδώ την ταυτότητά τους, όπως αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων και με πλήθος φωτογραφιών στο popaganda.

«Ο «Σ» (flickr.com/photos/monikagr , facebook.com/monika.doll.180), ανακάλυψε το latex πριν από πολλά χρόνια και την τελευταία πενταετία αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο του φετίχ, να δημιουργήσει δηλαδή το rubber alter ego του. Μια θηλυκή περσόνα ντυμένη από την κορυφή έως τα νύχια με latex. Έτσι γεννήθηκε η Monika Doll, η οποία εμφανίζεται συχνά-πυκνά σε διάφορες συναντήσεις που διοργανώνουν φίλοι του BDSM και των φετίχ στην Ελλάδα, σε σόου, ενίοτε και σε ανέμελες βόλτες επάνω στα ψηλά (πολύ ψηλά) τακούνια της.

Η "Α" που ήταν πάντοτε kinky στο σεξ, μπήκε στο fetlife τυχαία, περισσότερο για να δει τι «παίζει» και να πάρει ιδέες. Ανακάλυψε πάρα πολλά φετίχ της για τα οποία μέχρι τότε δεν είχε ιδέα, κοινωνικοποιήθηκε και βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Δεν την ενδιαφέρει η Κυριαρχία και η υποταγή, περιορίζει το BDSM στην κρεβατοκάμαρα, είναι δηλαδή απλώς kinkster. Την ενδιαφέρει όμως πολύ ο μαζοχισμός και ο σαδισμός. Μπορεί να λειτουργήσει και στους δύο ρόλους (switch) και ενώ ξεκίνησε παίζοντας με τον πόνο, με τον καιρό ανακαλύπτει ότι περισσότερο ενδιαφέρον έχει για εκείνη η ψυχολογική δυσφορία μέσω νοητικών παιχνιδιών.

Ο Black Scorpiο από μικρό παιδί είχε πολύ έντονες κυριαρχικές, ενίοτε σαδιστικές, τάσεις χωρίς να μπορεί τότε να το μεταφράσει όλο αυτό. Καταλάβαινε μόνο ότι τον ερέθιζε. Ενεργά, γνώρισε το BDSM το 1985, σε ηλικία 18 ετών από βορειοευρωπαίους τουρίστες, μέσω της καλοκαιρινής του δουλειάς σε νησιά. Από τότε συνεχίζει ανελλιπώς να πειραματίζεται και να εμβαθύνει σε όλες τις μορφές εναλλακτικού ερωτισμού. Όλες οι σχέσεις του μέχρι και σήμερα είχαν πάντα έναν έντονο D/s χαρακτήρα. Τον τελευταίο καιρό μοιράζεται το ταξίδι του με την Peny, η οποία έχει υποτακτικό χαρακτήρα και γνώρισε τον εναλλακτικό ερωτισμό πριν από τέσσερα χρόνια, μέσω του online παιχνιδιού «Second Life». Η ίδια μπήκε πιο ενεργά μέσα στον χώρο τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον είναι τρόπος ζωής.

H Lady Afrodite (ladyafrodyte.blogspot.gr, eroticradio.gr), έχει κυριαρχικό χαρακτήρα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ProDomme (επαγγελματιάς ντομινατρίξ), ικανοποιώντας πολλά φετίχ υποτακτικών αντρών. Έχει εμφανιστεί σε πολλά εγχώρια αλλά και διεθνή BDSM events ως fetish performer, με πιο πρόσφατο το «Dominatrix Weekend» που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στο Άμστερνταμ ενώ πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στο ίδιο event τον Μάρτιο. Παράλληλα διατηρεί τη δική της εκπομπή για τα φετίχ και το BDSM, που έχει τον τίτλο «Fetish Time», στον ιντερνετικό σταθμό Erotic Radio.

O Gorean Lord (bdsmhellas.blogspot.gr), ασχολήθηκε εντελώς τυχαία με το BDSM πριν από περίπου 21 χρόνια. Για εκείνον αποτελεί ένα ταξίδι στην αυτογνωσία που έχει ως όχημα μετάβασης το κορμί του, θέλει να μάθει και να ζήσει όσο πιο πολλά μπορεί αφού είναι τρόπος ζωής και όχι μόνο μια σεξουαλική δραστηριότητα. Είναι Αφέντης, δημιουργεί μόνος του χειροποίητα μαστίγια και κολάρα τα οποία χαρίζει σε όσους επιλέγει και κατασκευάζει διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιεί στα sessions του. Διαθέτει μάλιστα ένα dungeon (προσωπικά το ονομάζω «Λούνα Παρκ για kinksters-Fetish Museum» αφού έχει μέσα άπειρα παιχνίδια και αντικείμενα, μάλιστα κάποια χειροποίητα μαστίγια χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα) στο κέντρο της πόλης για να παίζει ο ίδιος και οι φίλοι/γνωστοί που φιλοξενεί εκεί.

Η Artemis Diana (artemisdianagr.blogspot.com) είναι στον χώρο περίπου 15 χρόνια και από τότε που θυμάται τον εαυτό της, είναι μια δυναμική και απόλυτα Κυριαρχική Γυναίκα. Εδώ και έξι χρόνια έχει τον jonny ως μόνιμο σκλάβο και σύζυγο παράλληλα, ο οποίος υπακούει σε όλες τις διαταγές της. Έχει όμως υπό την «κατοχή» της κι άλλους σκλάβους. Ο καθένας με τον τρόπο του και σύμφωνα με τις διαταγές της, είναι χρήσιμοι σε πολλούς τομείς της ζωής της. Ο jonny συνειδητοποίησε τον υποτακτικό χαρακτήρα του πριν από 20 χρόνια. Είχε για φίλες τις πιο δυναμικές γυναίκες και φρόντιζε πάντοτε να είναι εξυπηρετικός και υπάκουος σε ο,τι του ζητούσαν. Τα τελευταία έξι χρόνια ζει υπηρετώντας τη Θεά του, όπως ο ίδιος αποκαλεί την Artemis Diana, ευτυχισμένος που μπορεί να συμβάλει όπως μπορεί για να ζει εκείνη καλύτερα.

H Πρέμα (facebook.com/feteesh.prema), είναι μια γυναίκα με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και μία από τις ελάχιστες ελληνίδες rigger που έχουν ασχοληθεί τόσο ενεργά με το Shibari (τέχνη Ιαπωνικού ερωτικού δεσίματος με σχοινί). Ανάμεσα στις ιδιότητές της είναι και αυτές της γραφίστριας και της μουσικού. Πριν από δέκα περίπου χρόνια ανακάλυψε την αγάπη της για το δέσιμο. Μέχρι τότε διακατεχόταν από τον φόβο του περιορισμού και δεν είχε διανοηθεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Όλα άλλαξαν την πρώτη φορά που τελικά δέχθηκε να δεθεί η ίδια για έναν φίλο της. Από τότε μέχρι σήμερα δένει και δένεται ανελλιπώς και έχει εμφανιστεί σε πολλά εγχώρια και διεθνή events.

O Alexis D, (www.alexisd.com) ασχολείται με το Shibari εδώ και 14 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες rope bondage περφόρμερ που έχουν εμφανιστεί στο Torture Garden του Λονδίνου ενώ μια εμφάνισή του έχει συμπεριληφθεί στο ντοκιμαντέρ «Skin to the Max» του HBO. Στον χώρο βρέθηκε λόγω της λατρείας του να προκαλεί πόνο. Το rope bondage ακολούθησε λόγω της αγάπης του για τον περιορισμό και την ακινητοποίηση του γυναικείου σώματος.»

Oλοι τους μιλούν αναλυτικά, σε πρώτο πρόσωπο μέσα στο ρεπορτάζ του popaganda.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαδομαζοχισμός bdsm popaganda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ