1,7 εκατ. ευρώ για δημόσιες σχέσεις ξοδεύει ο Δήμος Θεσσαλονίκης- Που ακριβώς τα διαθέτει [Pdf] - iefimerida.gr

1,7 εκατ. ευρώ για δημόσιες σχέσεις ξοδεύει ο Δήμος Θεσσαλονίκης- Που ακριβώς τα διαθέτει [Pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πόσα χρήματα ξοδεύει ο δήμος Θεσσαλονίκης για δημόσιες σχέσεις έδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φημολογίες πως ξοδεύονται 77 εκατ. ευρώ.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Διοίκηση του Δήμου παραθέτοντας και την κατάσταση Χρήσεως του 2011, τα έξοδα για τις δημόσιες σχέσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέρχονται σε 1,7 εκατ. ευρώ και όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση αυτά τα χρήματα δεν αφορούν «τις δημόσιες σχέσεις του Δημάρχου, όπως κακόβουλα ειπώθηκε, αλλά σε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην συνολική προώθηση του Δήμου και της πόλης της Θεσσαλονίκης» και συγκεκριμένα στις ακόλουθες δαπάνες:

Πρόκειται για ποσό που καλύπτει έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων και οργάνωσης κοινωνικών δραστηριοτήτων, δαπάνες λειτουργίας των συσσιτίων, έξοδα αδελφοποιήσεων, δαπάνες για εορταστικές εκδηλώσεις όπως αυτές της Καθαράς Δευτέρας ή της Αποκριάς, δαπάνες για συμμετοχές σε συνέδρια, συναντήσεις και διαλέξεις στο εσωτερικό, έξοδα φιλοξενίας προσώπων και έξοδα δεξιώσεων ή εθνικών και τοπικών εορτών, αλλά και δαπάνες για τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά δώρα, καθώς και την απόδοση των επιχορηγήσεων στα Κέντρα Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΦΟ) του Δήμου.

Δεν αφορούν, επομένως, αυτά τα χρήματα στις δημόσιες σχέσεις του Δημάρχου, όπως κακόβουλα ειπώθηκε, αλλά σε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην συνολική προώθηση του Δήμου και της πόλης της Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ