Στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη ανήκει το ΙΧ με τις πινακίδες αντίκας που ήταν για καιρό στο πάρκινγκ της Βουλής - iefimerida.gr

Στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη ανήκει το ΙΧ με τις πινακίδες αντίκας που ήταν για καιρό στο πάρκινγκ της Βουλής

Στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη ανήκει το ΙΧ με τις πινακίδες αντίκας που
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύθηκε τελικά το μυστήριο με το αυτοκίνητο που έφερε πινακίδες αντίκας και ήταν για αρκετό καιρό παρκαρισμένο στο χώρο στάθμευσης της Βουλής. Το ΙΧ ανήκει στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη, ο οποίος ενημερώθηκε και το μετακίνησε τελικά.Υπενθυμίζεται πως μετά από την επιστολή της Μαρίνας Χρυσοβελώνη προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου ανέφερε πως υπάρχει πρόβλημα στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής εξαιτίας των πολλών σταθμευμένων ΙΧ και αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο ΙΧ, το οποίο έφερε πινακίδες αντίκας. Αρχικά προκλήθηκαν ψίθυροι αφού ακούστηκε πως πρόκειται για ακόμα μία υπόθεση ΙΧ πολιτικού προσώπου στο οποίο είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες.

Ωστόσο το μυστήριο λύθηκε καθώς το ΙΧ που ανήκει στον κύριο Αϊβαλιώτη δεν είχε πλαστές πινακίδες, αλλά αντίκας και απλώς ο πρώην βουλευτής το είχε αφήσει για καιρό μέσα στο χώρο στάθμευσης του Κοινοβουλίου.

Η επιστολή της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

Στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη ανήκει το ΙΧ με τις πινακίδες αντίκας που ήταν για καιρό στο πάρκινγκ της Βουλής | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ