Koυκοδήμος σε Θεοχάρη: «Δεν μου λες, Χαρούλη, νομίζεις ότι, αν έρθει ο Τσίπρας στην κυβέρνηση θα τη γλιτώσεις;» - iefimerida.gr

Koυκοδήμος σε Θεοχάρη: «Δεν μου λες, Χαρούλη, νομίζεις ότι, αν έρθει ο Τσίπρας στην κυβέρνηση θα τη γλιτώσεις;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνος έμεινε ο Χάρης Θεοχάρης όταν είδε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωταθλητή Κώστα Κουκοδήμο να του απευθύνεται οργισμένος αποκαλώντας μάλιστα Χαρούλη!

Γράφει χαρακτηριστικά σήμερα ο Βηματοδότης στο Βήμα:

«Ο πιο οργισμένος με τους φόρους και τα «χαράτσια» στα ακίνητα ήταν ο κ. Κουκοδήμος. Είχε «στοχοποιήσει» λεκτικά τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη. Αυτόν θεωρεί συνυπεύθυνο για όσα συμβαίνουν με τους φόρους. Ετσι όταν τον συνάντησε προχθές δεν έκρυψε την οργή του: «Δεν μου λες, Χαρούλη, νομίζεις ότι, αν έρθει ο Τσίπρας στην κυβέρνηση, με τόσα που έχεις κάνει στον κόσμο, θα τη γλιτώσεις; Ή νομίζεις ότι επειδή έχεις μια θέση με πενταετή θητεία θα σε αφήσει εκεί; Θα σε καθαρίσει αμέσως, αγαπητέ»του είπε και έφυγε.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ