Γιατί οι χρήστες Mac δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να τυλίγουν το καλώδιο παροχής ρεύματος κατ' αυτό τον τρόπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί οι χρήστες Mac δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να τυλίγουν το καλώδιο παροχής ρεύματος κατ' αυτό τον τρόπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιά» πήραν την προηγούμενη εβδομάδα τα μέσα κοινωνικά διαδικτύωσης και οι online κοινότητες χρηστών Mac, όταν χρήστης ονόματι Sheelan Forshaw πόσταρε μία φωτογραφία στο Twitter για τον πιο βολικό και εύχρηστο τρόπο να τυλίγει κανείς το καλώδιο του Mac φορητού υπολογιστή του γύρω από το γνωστό σε όλους κομψό «κουτάκι» του μετασχηματιστή.

Η φωτογραφία είναι η ακόλουθη:

Σύμφωνα, ωστόσο με άρθρο στο περιοδικό Wired, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο λανθασμένος και επιβλαβής τρόπος τυλίγματος του καλωδίου από τον συγκεκριμένο, παρά την πρακτικότητά του και το συμπαγές αποτέλεσμά του.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο σωστότερος τρόπος είναι ο ακόλουθος:

Κατ' αυτό τον τρόπο, δεν ασκείτε ένταση στη σπείρα εντός του καλωδίου, η οποία μακροπρόθεσμα μπορεί να υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ