Η Κομισιόν ενέκρινε 3 δισ. για τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους -Ανοίγουν 6.000 θέσεις εργασίας - iefimerida.gr

Η Κομισιόν ενέκρινε 3 δισ. για τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους -Ανοίγουν 6.000 θέσεις εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βοήθεια ύψους τριών δισ. ευρώ ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, προς την Ελλάδα, για την κατασκευή τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητόδρομων.

Οπως σημειώνει το Associated Press η κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς η χώρα καταπιάστηκε με μια σοβαρή κρίση χρέους. Με δηλώσεις του ο επίτροπος για την περιφερειακή πολιτική, Γιοχάνες Χαν επισήμανε πως «ότι η επένδυση είναι στο επίκεντρο της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας».

Μάλιστα προέβλεψε πως η κατασκευή των αυτοκινητόδρομων θα δημιουργήσει 6.000 θέσεις εργασίας . Από αυτούς, 1.700 θα είναι στην μακροπρόθεσμη συμμετοχή της διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων, όταν η κατασκευή θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015 .

Και συμπλήρωσε: «Οι αυτοκινητόδρομοι αποτελούν μέρος του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου και είναι απαραίτητοι για τη δημιουργία μιας ενιαίας αγοράς για τα ευρωπαϊκά προϊόντα» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ