Υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν και επισήμως με 84,1% ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν και επισήμως με 84,1% ο Αλέξης Τσίπρας

Υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν και επισήμως με 84
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη θετική ψήφο του 84,1% των συνέδρων του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας σάρωσε τα πάντα και ανακηρύχθηκε επισήμως υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν.

Το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει "ιστορική" την υποψηφιότητα Τσίπρα, καθώς στέλνει το μήνυμα σύγκρουσης με τις πολιτικές λιτότητας και τις πολιτικές ομάδες που τις εφαρμόζουν. "Και μπορεί οι συσχετισμοί να είναι λίγο έως πολύ γνωστοί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι λαοί παραμένουν αδρανείς μπροστά στην καταστροφή", σημειώνει χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ως επικεφαλής της μάχης των ευρωεκλογών ξεκινά από δω και στο εξής την προεκλογική εκστρατεία - το πρόγραμμα της οποία θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε 28 Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες-, ενώ αδιαμφισβήτητα ανεβάζει τις "μετοχές" του στο πολιτικό χρηματιστήριο συγκεντρώνοντας πάνω του το "βλέμμα" της διεθνούς σκηνής.

Η πανευρωπαϊκή καμπάνια θα συμβάλει επίσης στην προβολή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στοχεύει στο να θέσει τη συντηρητική Ευρώπη ενώπιον πρωτόγνωρων για εκείνη διλημμάτων.

Τέλος, είναι μία χρυσή ευκαιρία και για το ΚΕΑ να ανεβάσει τα ποσοστά του, σε σύγκριση με παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, αφού η υποψηφιότητα Τσίπρα και το νεαρό της ηλικίας του υπερτερεί έναντι των υποψήφιων "δεινοσαύρων" των άλλων σχηματισμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ