Πώς θα ήταν ο κόσμος γύρω μας αν βλέπαμε την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς θα ήταν ο κόσμος γύρω μας αν βλέπαμε την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων [εικόνες]

Πώς θα ήταν ο κόσμος γύρω μας αν βλέπαμε την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα ανθρώπων που μιλούν στο κινητό τους τηλέφωνο περπατώντας δεν ξενίζει κανέναν πλέον. Αν όμως ήταν ορατή η ακτινοβολία τους, τότε σίγουρα το πράγμα θα άλλαζε. Γιατί ο κόσμος γύρω μας θα ήταν ένα ατελείωτο ουράνιο τόξο.

Ο Νικολάι Λαμ αποφάσισε να δώσει μία οπτικοποιημένη απάντηση στην ερώτηση «πώς θα ήταν ο κόσμος αν βλέπαμε την ακτινοβολία των κινητών». Ο καλλιτέχνης πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει ένα παρόμοιο πρότζεκτ. Τον Ιούλιο είχε δημοσιεύσει μία σειρά από φωτογραφίες της Ουάσιγκτον, όπου το σήμα του wi-fi ήταν ορατό, «λούζοντας» γνωστά σημεία της πόλης με χρώμα.

Τώρα ήρθε η σειρά των κινητών τηλεφώνων και της ακτινοβολίας τους, με το αποτέλεσμα να είναι πολύχρωμα γεωμετρικά σχέδια. Οπως αναφέρει η Huffington Post, ο Λαμ συνεργάστηκε με μία ομάδα επιστημόνων, προκειμένου να είναι πιο έγκυρο το αποτέλεσμα του έργου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ