Μαθητής έβαλε το πιο τρελό καλάθι και δεν πρόλαβε καν να το δει -Ο ίδιος ήταν εκτός γηπέδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαθητής έβαλε το πιο τρελό καλάθι και δεν πρόλαβε καν να το δει -Ο ίδιος ήταν εκτός γηπέδου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σουτ απελπισίας που εξελίσσονται σε καλάθια που ξεπερνούν τη λογική έχουν γίνει πλέον συχνό φαινόμενο, αφού η «έκρηξη» των βίντεο που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο βοηθά σε αυτό. Από το κέντρο του γηπέδου, χωρίς ισορροπία, χωρίς ορατότητα... τα πάντα έχουν γίνει. Αυτό που έκανε όμως ένας μαθητής στη Βιρτζίνια σίγουρα ήταν πρωτάκουστο.

Ο Μάρβεϊ'ο Οτεϊ, όπως λέγεται ο πιτσιρικάς, έκανε το παιχνίδι της ζωής του για το William Byrd High School. Από τους 30 πόντους που έβαλε όμως, αυτό που θα μείνει αξέχαστο ήταν το συγκεκριμένο καλάθι, το οποίο έβαλε ενώ ο ίδιος ήταν εκτός... γηπέδου. Συγκεκριμένα, τρέχοντας να προλάβει μία πολύ μακρινή πάσα, έκανε ένα σουτ απελπισίας και από τη φόρα που είχε βγήκε από την πόρτα που υπήρχε στο τέλος του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να είναι ο μοναδικός που έχασε αυτό το απίθανο στιγμιότυπο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ ειδήσεις Βιρτζίνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ