Εκπληκτικό -Χιουμοριστικά σκίτσα με οδηγίες χρήσης της ΤV του 1966 [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληκτικό -Χιουμοριστικά σκίτσα με οδηγίες χρήσης της ΤV του 1966 [εικόνες]

Εκπληκτικά σκίτσα – οδηγίες χρήσης της τηλεόρασης που προέρχονται από το 1966 [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από μισό αιώνα περίπου η τηλεόραση άρχισε να μπαίνει, έστω και καθυστερημένα, στη καθημερινότητα των οικογενειών της Ελλάδας. Αποτελώντας το πιο πρωτοποριακό τεχνολογικό προϊόν της εποχής, η πρωτοεμφανιζόμενη τηλεόραση δεν θα μπορούσε έτσι απλά να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. Ο σάλος που είχε δημιουργηθεί, ώθησε όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης να παρουσιάσουν τις οδηγίες χρήσης της... βασίλισσας των ΜΜΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο, το περιοδικό «Εικόνες» της Ελένης Βλάχου κυκλοφορούσε με ένα ρεπορτάζ, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Δώδεκα σκίτσα, περιγράφουν πλήρως τις κατάλληλες κινήσεις που έπρεπε να κάνει κάποιος, ώστε η τηλεόρασή του να είναι πιο αποτελεσματική. Από τις... μετακινήσεις της συσκευής που δεν συνιστώνται, ως και τη σωστή τοποθέτησή της σε σχέση με το κτίριο του Ο.Τ.Ε., όλα φαίνονται εντελώς μακρινά περίπου μισό αιώνα μετά.

Δείτε τις οδηγίες χρήσης της τηλεόρασης που δόθηκαν στη δημοσιότητα το 1966:

Πηγή: perierga.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ