Χυμός με πικρή γεύση -«Κερνάνε» ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη, τους ναρκώνουν και τους κλέβουν - iefimerida.gr

Χυμός με πικρή γεύση -«Κερνάνε» ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη, τους ναρκώνουν και τους κλέβουν

Χυμός με πικρή γεύση -«Κερνάνε» ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη κομπίνα σκαρφίστηκαν επιτήδειοι στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ναρκώνουν τα υποψήφια θύματά τους, ώστε να τα ληστέψουν στη συνέχεια. Ναρκώνουν ηλικιωμένους με χυμούς.

Μία 66χρονη κατήγγειλε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης πως, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με το σύζυγό της, χτύπησε την πόρτα μία άγνωστη. Η γυναίκα τους είπε ότι εργάζεται σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και ότι προωθεί χυμούς. Μόλις όμως το ζευγάρι κατανάλωσε αυτόν που τους πρόσφερε η άγνωστη, έχασε τις αισθήσεις του. Οταν συνήλθαν ανακάλυψαν πως από το σπίτι τους είχαν κάνει «φτερά» διάφορα κοσμήματα και 2.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο δίμηνο μόνο έχουν αναφερθεί άλλα τρία τέτοια περιστατικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θύματα πάντα ηλικιωμένους. Για αυτό το λόγο οι αρχές συνέστησαν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσο συνεχίζονται οι έρευνες για να συλλάβουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη ειδήσεις ληστεία χυμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ