Η πιο σοβαρή φάρσα -Τον έπεισαν ότι ήταν 10 χρόνια σε κώμα, για να τον κάνουν να σταματήσει να πίνει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πιο σοβαρή φάρσα -Τον έπεισαν ότι ήταν 10 χρόνια σε κώμα, για να τον κάνουν να σταματήσει να πίνει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πλάκες μεταξύ φίλων γίνονται συνήθως απλά για να γελάσουν όλοι. Μία παρέα στο Λούισβιλ όμως σκηνοθέτησε ολόκληρη φάρσα για τον πιο σοβαρό λόγο. Προκειμένου να κάνουν τον φίλο τους να σταματήσει να πίνει, ώστε να σώσουν τη δική του ζωή, όπως και άλλων ανθρώπων.

Ο φίλος τους είχε ήδη συλληφθεί πέντε φορές να οδηγεί μεθυσμένος. Η παρέα του αποφάσισε ότι ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι. Τον έκαναν λοιπόν να πιστέψει πως είχε πέσει σε κώμα για δέκα χρόνια, προκειμένου να τον τρομάξουν ώστε να αλλάξει τη ζωή του.

Η αφορμή δόθηκε όταν σε μία ακόμη έξοδο, ο άνδρας λιποθύμησε από το πολύ αλκοόλ. Ο φίλος του- ο Τομ Μέιμπ που είναι από τους γνωστούς φαρσέρ στο YouTube- τα είχε όλα έτοιμα. Με τους υπόλοιπους μετέτρεψαν ένα γραφείο σε μονάδα εντατικής θεραπείας και μετέφεραν εκεί τον φίλο τους.

Οταν το «θύμα» συνήλθε, μία νοσοκόμα τον καθησύχασε πως όλα θα πάνε καλά και φωνάζει το γιατρό. Η φάρσα ήταν τόσο οργανωμένη, που η ομάδα είχε ετοιμάσει και ειδήσεις για τη Μάιλι Σάιρους και τον Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά για το έτος 2023, οι οποίες έπαιζαν στην τηλεόραση όσο ο «ασθενής» περίμενε το γιατρό.

Οταν ο τελευταίος μπήκε στο δωμάτιο, ενημέρωσε τον άνδρα πως ήταν για δέκα χρόνια σε κώμα γιατί είχε τροχαίο επειδή οδηγούσε μεθυσμένος. Στη συνέχεια τον εξετάζει, αλλά στην πορεία αρχίζει να χτυπά τον «ασθενή», καθώς είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη φάρσα, ο φίλος του.

Η παρέα ανέβασε το βίντεο στο YouTube καθώς όπως λέει στόχος τους είναι μέσα από τη φάρσα να μεταφέρουν ένα πολύ σοβαρό μήνυμα, πως κανείς δεν πρέπει να οδηγεί μεθυσμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις αλκοόλ φάρσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ