Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών στα ελληνοαλβανικά σύνορα-Νεκροί δύο Αλβανοί κακοποιοί και ένας αστυνομικός - iefimerida.gr

Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών στα ελληνοαλβανικά σύνορα-Νεκροί δύο Αλβανοί κακοποιοί και ένας αστυνομικός

Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών στα ελληνοαλβανικά σύνορα-Νεκροί δύο Αλβανοί κακ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ δύο Αλβανών και δύο αστυνομικών, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων, σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.Από τα πυρά έπεσαν νεκροί οι δύο ένοπλοι κακοποιοί και ο ένας από τους δύο αστυνομικούς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 43χρονο υπαρχιφύλακα. Ολα συνέβησαν όταν τρεις αστυνομικοί έχοντας πληροφορίες για τη δράση των Αλβανών, για παράνομη αλιεία επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έρευνα σε μία αυτοσχέδια καλύβα, όπου εκτιμούσαν ότι κρύβονταν οι κακοποιοί. Οταν οι Αλβανοί βρέθηκαν τετ α τετ με τους αστυνομικούς άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 43χρονος υπαρχιφύλακας. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Φλώρινας, Γιάννη Μουρατίδη, οι δύο αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, από τα οποία έπεσαν νεκροί οι δύο ένοπλοι δράστες. Ο κ. Μουρατίδης, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε πως οι Αλβανοί κακοποιοί «ήταν έτοιμοι για όλα». Ο κ. Μουρατίδης κατήγγειλε δε ότι οι συνοριοφύλακες δεν έχουν εξοπλισμό. «Τι να λέμε; ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Να μη μας ξεχνάνε στις ακριτικές περιοχές, γιατί μας ξεχνάνε, μας θυμούνται μόνο όταν γίνονται εκλογές» πρόσθεσε. Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τυχόν άλλων κακοποιών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ