Είναι ή δεν είναι: Ολοι αναρωτιούνται αν αυτός ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν κομπάρσος στο σίριαλ «Δυο Ξένοι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι ή δεν είναι: Ολοι αναρωτιούνται αν αυτός ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν κομπάρσος στο σίριαλ «Δυο Ξένοι» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είτε ως σμηνίτης που χορεύει σε γλέντι με τη Δέσποινα Βανδή, είτε ως αστυνομικός που συγκρατεί τον Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο κομπάρσος των Δύο Ξένων ταυτοποιείται σήμερα από την Espresso ως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κομπάρσος δεν είχε λόγια σε καμία από τις δύο περιπτώσεις ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις καλλιτεχνικές ανησυχίες του: φέρεται να είχε λάβει μέρος και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, έχει διατελέσει μουσικός παραγωγός και το 2005 είχε φτιάξει δικό του στούντιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ