Σχολικοί φύλακες «μπούκαραν» στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα ξημερώματα - iefimerida.gr

Σχολικοί φύλακες «μπούκαραν» στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα ξημερώματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνικό έντασης στήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί έξω από του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σχολικοί φύλακες λίγο μετά τις 5:30 επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπουργείο με σκοπό να καταλάβουν την είσοδο. Τα σχέδιά τους ωστόσο έπεσαν στο κενό έπειτα και από την άμεση επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε εννέα προσαγωγές.

Στην «επιχείρηση», σύμφωνα με πληροφορίες μετείχαν εννέα άτομα, έξι άνδρες και τρεις γυναίκες. Κάποιοι εξ αυτών μπήκαν στο υπουργείο και έφτασαν στον τρίτο όροφο, ενώ άλλοι έφτασαν μέχρι και την ταράτσα.

Αυτή την ώρα συνάδελφοί τους είναι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του υπουργείου, στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ένταση επικρατεί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, επί της Βασ.Σοφίας, το πρωί της Τρίτης, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών κατά σχολικών φυλακών που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι έχουν τεθει σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Από τη χρήση χημικών, δύο εργαζόμενοι αισθάνθηκαν δυσφορία και παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ