2.200 αστυνομικοί φυλάνε δικαστικούς - iefimerida.gr

2.200 αστυνομικοί φυλάνε δικαστικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βροχή τα αιτήματα για φύλαξη δικαστικών λειτουργών τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί. Είναι χιλιάδες πλέον οι αστυνομικοί που απασχολούνται στη φύλαξη δικαστικών.

Σύμφωνα με το bloko.gr, μόνο τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την εκκίνηση της εκδίκασης της μεγάλης υπόθεσης των νονών που αποκαλύφθηκε το 2011 και με δεδομένο ότι μεταξύ των 217 υπόδικων συγκαταλέγεται και ο Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος φέρεται ως ο ηθικός αυτουργός της ανατίναξης κατοικιών στελεχών της δικαιοσύνης που έκριναν υποθέσεις του, έχουν διατεθεί για λόγους ασφαλείας από 3 αστυνομικοί στους 8 δικαστές που διερευνούν την υπόθεση.

Παρόμοια αιτήματα ικανοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τους δικαστές που κρίνουν την υπόθεση του Τάσου Θεοφίλου και αυτών που ορίστηκαν να εξετάσουν τις υποθέσεις του νέου γύρου ύποπτων συμμετοχής στη συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς.

Πανελλαδικά, 2.200 αστυνομικοί εκτελούν σε καθημερινή βάση καθήκοντα φύλαξης δικαστικών, δίχως σ' αυτό τον ιλιγγιώδη αριθμό να αθροίζονται όλοι διατίθενται για την φύλαξη των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστυνομικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ