Ουράνιο σώμα έπεσε τη νύχτα...-Η οργή του Σεραφείμ μόλις άρχισε -Το twitter έχει κέφια για τους γκέι - iefimerida.gr

Ουράνιο σώμα έπεσε τη νύχτα...-Η οργή του Σεραφείμ μόλις άρχισε -Το twitter έχει κέφια για τους γκέι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απειλή του Μητροπολίτη Σεραφείμ ότι θα αφορίσει τους βουλευτές που θα ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων προκάλεσε κύματα χιούμορ και γέλιου στα social media.

Ουράνιο σώμα έπεσε τη νύχτα... .... Συμφωνα συμβίωσης των γκέι και τεμένη ε; Η οργή του Σεραφείμ μόλις άρχισε!!


Αν ισχύουν σημερινά δημοσιεύματα, οι νουθεσίας του Αγίου Πειραιώς έπιασαν τόπο. Κανει πίσω η κυβέρνηση για το σύμφ. Συμβίωσης.


Βουλευτές ρε πούστη μου,να εξετάζουν αν θα τους αφορίσει ο Δημόσιος Υπάλληλος με τα μούσια.Η Νομοθετική εξουσία,που ελέγχει την Εκτελεστική


για άφεση αμαρτιών όλο το υπουργικό συμβούλιο θ'ανέβαινε στα καλάβρυτα από τη γραμμή του οδοντωτού. στα γόνατα


Αν και πριν από λίγες ημέρες η Ελλάδα καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Στρασβούργου, η κυβέρνηση κάνει πίσω για την ένταξη ομόφυλων ζευγαριών στο Σύμφωνο Συμβίωσης που θα περνούσε με τροπολογία στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.


Η κυβέρνηση κάνει πίσω επειδή υπήρξαν αντιδράσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την ένταξη των ομόφυλων ζευγαριών στο Σύμφωνο Συμβίωσης.

Γράφει ο μπλόγκερ Pitsirikos:


Οι αντιδράσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας υπήρξαν επειδή χρειάζονται την στήριξη της Εκκλησίας για να εκλεγούν βουλευτές, και η Εκκλησία –μέσω των εκπροσώπων της- απειλεί με αφορισμό τους βουλευτές που θα ψηφίσουν την τροπολογία για την ένταξη των ομόφυλων ζευγαριών στο Σύμφωνο Συμβίωσης.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Εκκλησία που, αν και είναι τίγκα στους ομοφυλόφιλους ιερείς και μοναχούς, αντιδρά σθεναρά στο Σύμφωνο Συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια.
Η Εκκλησίας της Ελλάδας επιθυμεί οι ομοφυλόφιλοι να ζουν ελεύθερα τον έρωτά τους και να αλλάζουν συνέχεια ερωτικούς συντρόφους, χωρίς να δεσμεύονται από αστικούς θεσμούς και καθωσπρεπισμούς όπως το Σύμφωνο Συμβίωσης.
Κάποιοι κακοήθεις υποστηρίζουν πως, αν περάσει το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια και πάψει η ομοφυλοφιλία να αποτελεί ταμπού στη χώρα μας, η Εκκλησία της Ελλάδας θα ξεμείνει από ιερείς, αφού πολλοί ομοφυλόφιλοι δεν θα χρειάζεται πια να γίνουν παπάδες ή μοναχοί για να ζουν ελεύθερα τον έρωτά τους μέσα στα μοναστήρια και στους γυναικωνίτες.
Αν ψηφιστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Εκκλησία της Ελλάδας θα χάσει πολλούς ομοφυλόφιλους παπάδες και θα αναγκαστεί να εισάγει παπάδες από το εξωτερικό, όπως συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Βέβαια, η αντίδραση της Εκκλησίας στο Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια αδικεί τις ομοφυλόφιλες Ελληνίδες.
Από την στιγμή που οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν μπορούν να γίνουν ιερείς, θα μπορούσε η Εκκλησία της Ελλάδας να επιτρέψει το Σύμφωνο Συμβίωσης μόνο για τις ομοφυλόφιλες Ελληνίδες.
Ή, ας επιτρέψει να γίνονται και οι γυναίκες ιερείς, ώστε να γεμίσουν οι εκκλησίες λεσβίες.
Εν κατακλείδι, όπως αντιλαμβάνεται πια και ο πιο καθυστερημένος, αν δεν γίνει χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, η Ελλάδα θα συνεχίσει να ανήκει στον Τρίτο Κόσμο.

Και οι αντιδράσεις στο twitter συνεχίζονται:


Πέφτω απ' τα σύννεφα που η κυβέρνηση του Σαμαρά και των φαήλων συντάσσεται με τον Σεραφείμ στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης. Ματημπαναΐα
alpha965 ‏@alpharadio9651h
Χρήστος Πρωτόπαπας (@SpirosXaritatos):Αν κάποιος νομίζει ότι είμαστε στο Μεσαίωνα και θέλει να μας αφορίσει, δεν μας φοβίζει
alpha965 ‏@alpharadio9651h
Μητροπολίτης Σεραφείμ(@SpirosXaritatos):εχω καθαιρέσει πολλούς μ αυτό το πρόβλημα.Όποιος ξέρει κτ για οποιονδήποτε κληρικό να το καταγγείλει
Alpha 989 ‏@_Alpha9891h
Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ (@SpirosXaritatos):όποιοι βουλευτές το ψηφίσουν να αποκόπτονται ,να τους επιβάλλεται η ποινή του αφορισμού
Alpha 989 ‏@_Alpha9891h
Μητροπολίτης Σεραφείμ(@SpirosXaritatos):πρέπει να επιβάλλεται άμεσα η ποινή της καθαιρέσεως εφόσον καταγνωστεί το αδίκημα(για γκέι παπάδες)
alpha965 ‏@alpharadio9651h
Μητροπολίτης Σεραφείμ(@SpirosXaritatos):Δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές χωρίς την εντολή των συμπολιτών μας ν αποφέρονται επι τέτοιων θεμάτων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ