Κτηνωδία: Μητέρα κακοποιούσε το μωρό της και τραβούσε φωτογραφίες πριν το σκοτώσει - iefimerida.gr

Κτηνωδία: Μητέρα κακοποιούσε το μωρό της και τραβούσε φωτογραφίες πριν το σκοτώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ξυλοδαρμό κατ' επανάληψη του μόλις 11 μηνών γιου της κατηγορείται μια 25χρονη μητέρα στην Οξφόρδη, η οποία μάλιστα ισχυρίστηκε ότι υπεύθυνος για το θάνατο του Callum είναι ο αδερφός του που ζήλευε το μωρό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 25χρονη Έμμα Γουίλσον δε σταμάτησε στο τραγικό συμβάν, αφού φωτογράφισε το μωρό της λίγο πριν πεθάνει και μόλις υπέκυψε στα τραύματά του έβγαλε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τα τραύματα που του προκάλεσε.

Η Γουίλσον κατηγορείται ότι έδερνε αρκετές φορές την εβδομάδα το γιο της προκαλώντας του μάλιστα σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες και πολλά κατάγματα στο μικροσκοπικό του σώμα.

Όπως είπε στο δικαστήριο τόσο στο πρώτο της παιδί όσο και στο δεύτερο δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος, αφού εξακολουθούσε να έχει περίοδο και είχε πάρει ελάχιστα κιλά. Η εγκυμοσύνη του Callum προέκυψε από ένα one night stand και η Γουίλσον τους πρώτους μήνες αφ' ότου γέννησε προσπάθησε πολλές φορές να τον δώσει σε κάποια ανάδοχη οικογένεια μιας και ο τότε φίλος της δεν τον ήθελε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ