Ειλικρινά έχετε δει πιο άσχημο αυτοκίνητο από το Youabian Puma; - iefimerida.gr

Ειλικρινά έχετε δει πιο άσχημο αυτοκίνητο από το Youabian Puma;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O κ. Youabian είναι πλαστικός χειρουργός και παράλληλα ήθελε να δημιουργήσει και ένα όχημα σύμφωνα με τα γούστα του κι έτσι, μάλλον, προέκυψε το Yuabian Puma (ήθελε να του δώσει και το όνομά του...), που κατά γενική ομολογία είναι ένα από τα πιο άσχημα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο.

Προφανώς ο δόκτωρ Youabian πρέπει να είναι λάτρης του XL, με ότι αυτό σημαίνει για έναν πλαστικό, κάτι που το αυτοκίνητο που σχεδίασε το αποδεικνύει απ' όπου κι αν το κοιτάξεις.

Κι αυτό γιατί έχει μήκος 6,15 μέτρα και κυριολεκτικά τεράστιους τροχούς, ενώ από την άλλη δυσανάλογα μικρό χώρο για τους επιβάτες και ένα συγκριτικά λιλιπούτειο καπό. Το οποίο όταν ανοίγει αποκαλύπτει έναν οχτακύλινδρο 7.000 κυβικών με 512 ίππους, που επιταχύνει το Puma σε 6,0 δεύτερα από στάση μέχρι τα 100.

Από αναλογίες τζίφος λοιπόν ο γιατρός κι ελπίζουμε να έχει περισσότερο ταλέντο όταν σμιλεύει πρόσωπα, στήθη και οπίσθια. Θράσος πάντως έχει και με το παραπάνω και για να ανακοινώσει ως μέση κατανάλωση τα 14 λίτρα και –το κυριότερο- για να κοστολογήσει το έκτρωμά του με 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα δήλωσε πως θα επιτρέψει το test drive μόνο στους ενδιαφερόμενους που έχουν πραγματικά τη δυνατότητα να το αγοράσουν. Είπαμε, θράσος έχει περισσό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ