Σοκ -12χρονος βίαζε τη 10χρονη αδελφή του - iefimerida.gr

Σοκ -12χρονος βίαζε τη 10χρονη αδελφή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ, αποτροπιασμό αλλά και πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει μια υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 12χρονο από το Νιούπορτ ο οποίος ομολόγησε ότι επί ένα χρόνο βίαζε τη 10χρονη αδελφή του.

Ολα ξεκίνησαν όταν, όπως είπε ο 12χρονος στο δικαστήριο, αφού είχε δει παρέα με έναν συμμαθητή του σε υπολογιστή σχολείου μια ταινία με πορνογραφικό υλικό θέλησε το βράδυ να εφαρμόσει τα όσα είδε στη μικρή αδερφή του και αυτό συνέβαινε επί ένα χρόνο, αφού κοιμόντουσαν και στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail,οι γονείς των παιδιώ έμαθαν τις πράξεις του γιου τους από ένα συγγενικό πρόσωπο στο οποίο το 10χρονο κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί τι περνούσε.

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί, φυσικά, το γεγονός ότι ο 12χρονος όσο και ο φίλος του είδαν την ταινία πορνό σε υπολογιστή του σχολείου και η αστυνομία ερευνά το πως έγινε δυνατό κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του το δικαστήριο αποφάσισε ότι το αγόρι πρέπει να ακολουθήσει ένα τριετές πρόγραμμα αποκατάστασης για νέους, ενώ θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι του με την οικογένειά του, ενώ θα θεωρείται δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία σχολείο βιασμός ανήλικος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ