Nαυπακτία: Έκαψε το σπίτι του για να μη του το πάρει η τράπεζα [εικόνα] - iefimerida.gr

Nαυπακτία: Έκαψε το σπίτι του για να μη του το πάρει η τράπεζα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πενηντάχρονος από την περιοχή της Ναυπάκτου έβαλε φωτιά στο σπίτι του για να μην του το κατασχέσει η τράπεζα, εξαιτίας χρεών. Για τον ίδιο λόγο έριξε και το αυτοκίνητό του σε γκρεμό.

Η είδηση έφτασε σε μας μέσω ...Περού αφού την αναπαρήγαγε, στην ηλεκτρονική του έκδοση το περουβιανό RPP.
Επικαλούμενο πληροφορίες της ελληνικής ηλεκτρονικής εφημερίδας Nafpaktia News, σημειώνει πως οι κοντινοί του εξήγησαν πως ο ίδιος είναι σε κακή οικονομική κατάσταση απ΄όταν έπεσε έξω η οικογνειακή επιχείρηση που διατηρούσε.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, τον βρήκαν να κάθεται με ένα τσιγάρο στο στόμα, βλέποντας το τυλιγμένο στις φλόγες σπίτι του.
"Δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα δικό μου" είπε ο ίδιος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Η πολιτική λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης έχει προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού ενώ η κρίση έχει προκαλέσει απεργίες και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, καταλήγει το δημοσίευμα.

Nαυπακτία: Έκαψε το σπίτι του για να μη του το πάρει η τράπεζα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ