Νέο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά -Το 13o στην Ελλάδα για την θρυλική εταιρεία ανδρικής κλασικής ένδυσης - iefimerida.gr

Νέο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά -Το 13o στην Ελλάδα για την θρυλική εταιρεία ανδρικής κλασικής ένδυσης

Νέο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά -Το 13o στην Ελλάδα για την θρυλική ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο κατάστημα Brooks Brothers άνοιξε τις πύλες του στον Πειραιά, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το τρίτο mono-brand κατάστημα της εταιρείας, η οποία ήρθε στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2008 και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο λιανικής με 13 σημεία πώλησης (3 καταστήματα, 8 shop in shop, 2 outlet).Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, εμπορικού, καλλιτεχνικού καθώς και αθλητικού κόσμου. Η ομάδα του Ολυμπιακού – οι παίκτες, το προπονητικό team αλλά και όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας - έδωσαν το ενθουσιώδες «παρών», επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την επιτυχημένη συνεργασία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της Brooks Brothers, η οποία είναι για δεύτερη συνεχή σεζόν (2013-14) ο Προμηθευτής της Επίσημης Πολιτικής Ενδυμασίας της ομάδας.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Πειραιά, κος Βασίλης Μιχαλολιάκος μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Μίτσελ.

Η BROOKS BROTHERS στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την εταιρία LT APPAREL AE, η οποία έχει τα δικαιώματα διανομής και προώθησης του brand για την Ελλάδα, την Κύπρο, τις Βαλκανικές χώρες και το πριγκιπάτο του Monaco.
H LT APPAREL AE , εταιρία συμφερόντων των επιχειρηματιών Κωνσταντίνου και Σοφίας Τσουβελεκάκη και Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου , με στοχευμένες επενδύσεις από το φθινόπωρο του 2008 μέχρι σήμερα, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο λιανικής με 13 σημεία πώλησης:
3 boutique (Σταδίου 4 & Αμερικής, Αθήνα - Golden Hall, Μαρούσι- Γρ. Λαμπράκη 101, Πειραιάς),
8 shop-in-shop στα ATTICA Αθήνας, ATTICA Golden Hall και στο νέο ATTICA Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης,
2 outlet (στο Mc Arthur Glen στα Σπάτα & στο Factory Outlet Φαλήρου), καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα χονδρικής πώλησης.

Λίγα λόγια για την BROOKS BROTHERS

Με έτος ίδρυσης το 1818 στην Αμερική, και έχοντας διανύσει δύο σχεδόν αιώνες ιστορίας, η BROOKS BROTHERS παραμένει στην κορυφή με τις διαχρονικές συλλογές της που περιλαμβάνουν τα περίφημα για τη μοναδική τους ραφή και την αξεπέραστη ποιότητά τους κοστούμια, τα αυθεντικά Navy Blazer- σήμα «κατατεθέν» της Brooks Brothers - αλλά και τα εξαιρτικά non-iron πουκάμισα και τις μεταξωτές stain-resistant γραβάτες.
Έχει καταστεί συνώνυμο της καινοτομίας συνδυάζοντας την προσιτή τιμή με την μοναδική, ανυπέρβλητη ποιότητα στην ανδρική κλασική ένδυση.

Η BROOKS BROTHERS έντυσε και συνεχίζει να ντύνει έως σήμερα τα πιο διάσημα σύμβολα κομψότητας, μεγάλες προσωπικότητες που καθόρισαν την εποχή τους, αλλά και σύγχρονους άνδρες που γράφουν την ιστορία σήμερα.
Ρούχα της Brooks Brothers επιλέγουν οι πιο καλοντυμένοι άντρες όλων των εποχών. Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου από τον Cary Grant και τον Clark Gable έως τον George Clooney και το Leonardo Di Caprio, επιχειρηματίες, όπως ο Gianni Agnelli, και ο J.P. Morgan, αλλά και 39 από τους 44 προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους ο J.F. Kennedy καθώς και ο σημερινός πρόεδρος Barack Obama, προτιμούσαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Brooks Brothers για την απαράμιλλη ποιότητα των υφασμάτων και την προσεγμένη λεπτομέρεια της ραφής της.

LUCA GASTALDI (CEO BROOKS BROTHERS EUROPE), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗΣ, SAVERIO DECARNE(FRANCHISE MANAGER BROOKS BROTHERS EUROPE)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗΣ, ΜΙΤΣΕΛ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΒΑΧΑΡΗ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗ με ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΙΤΣΕΛ

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ